Despre noi

Pensiunea Berghill este ridicată, cum spun localnicii, în capul satului Cheia, oraș Băile Olanești, județul Vâlcea. Mai exact, de la noi începe drumul forestier ce vă duce la mănăstirile Iezer, Pahomnie, Pătrunsa și Hădărău, ultimele fiind situate chiar în inima Parcului Național Buila Vânturarița.

Înainte să vă povestim mai multe despre comorile zonei, mai la figurat dar și la propriu, vă anunțăm cu drag că oferim cazare în 6 camere, fiecare dintre ele cu câte un balcon de unde puteți admira pădurea de fag, dealurile și masivul Buila Vânturarița, parte a Munților Căpățânii.

Camerele au băi proprii, moderne și frumoase, televizoare smart, internet Wireless și energie buna, fiind decorate călduros și primitor, pentru că ne dorim să lăsați toată încărcătura emoțională neprielnică să se disipeze în aerul de munte.

După ce v-ați instalat, v-ati asezat hainele în dulapul open-space și v-ați pus echipat corespunzător, vă invităm la parter, unde am amenajat o sală de mese cât cuprinde și doua spatii de relaxare, unul unde am aranjat o biblioteca cu carti mai în varsta decât noi, iar celălalt unde am asezat o canapea și am pus un televizor mare, la care te poti uita sau juca pe consola.

Get in touch

Design

Despre amenajarea interioară vă mai spunem ca designerii nostri sunt inventivi si imprevizibili, asa incat adaptari si modificari apar peste noapte.

Mai avem si o bucatarie utilata complet, unde tinem expres sa mentionam expresorul de cafea langa care gasiti de fiecare data cea mai buna cafea, gata macinata.

Afara ieșim prin fata, unde puteți savura cafeaua la masuta de langa mărul cel batran, ori prin spate, pe terasa, unde mesteri priceputi au zidit un gratar, cu plita, cuptor si afumatoare, pentru cei pasionați și gurmanzi.

Ciubar in aer liber

Incăpător, igienizat și curat, căci este din fibră de sticlă, ciubărul nostru are bulbuci (aeromasaj) și apă încălzită.

In mijlocul naturii

Primavara va invitam la cules de urzici pentru o ciorba dreasa cu ou si smantana, alaturi de paine framantata si coapta de aventurosi, hmm…

Imprejur, in gradina, amenajam, lucram si avem pomi fructiferi, salcii, observator, leagane, ciubăr, sezlonguri pentru bronzul de munte si loc de joaca pentru copii. Organizam party-uri cu tematici si ne distram linistiti, ca vecini n avem nici in stanga, dar nici in dreapta ori in spate.